Noah (4) overleden na slepende ziekte

Noah De Schepper, het hartpatiëntje uit Voeren, is deze namiddag overleden. Dat hebben de ouders van het 4-jarige jongetje bevestigd aan de redactie van VTM NIEUWS. Hij stierf in het bijzijn van zijn familie en ouders.

De jongen met het donorhart lag sinds begin augustus in coma en zweefde al die tijd tussen leven en dood. Gisteren kreeg Noah plos aan zware hersenbloeding. De dokters opereerden de 4-jarige jongen nog in allerijl, maar zonder succes.

Gisterenmiddag al lieten de ouders op Facebook weten dat er geen hoop meer was voor hun zoon. “We moeten wachten tot hij zelf wil gaan”, zo schreef papa Frank. Dat moment was deze namiddag helaas aangebroken. De kleine Noah overleed in de armen van zijn ouders op 4-jarige leeftijd.

Het lot van Noah en de zoektocht naar een donorhart hield heel wat mensen bezig. Via de Facebookpagina Noah's Ark hielden de ouders iedereen steeds op de hoogte van het lot van hun 4-jarige zoon. Via de pagina, die al meer dan 20.000 volgers telt, sturen heel wat mensen boodschappen van medeleven naar de ouders.