6 gewonden bij ongeval

In de Havenrandweg-Zuid in Dudzele bij Brugge reden even voor de middag vier voertuigen op elkaar. Een wagen met daarin een man, vrouw en een kindje reed in de richting van Brugge en week om onduidelijke reden van het rijvak af.

In de andere richting reden drie auto’s. Een eerste kwam licht in aanraking met de tegenligger, een tweede kwam frontaal in botsing. De laatste wagen in het verhaal die achterop reed kon een botsing ook niet meer vermijden.

De wagen vatte meteen na de botsing vuur. Omstaanders konden de man en het kind bevrijden, maar de vrouw zat gekneld De brandweer moest haar uit de auto bevrijden. Ze werd zwaargewond overgebracht naar het UZ in Gent, waar ze al werd geopereerd. Haar man verkeert in kritieke toestand. Het kindje dat achterin zat bleef nagenoeg ongedeerd. In de andere auto’s raakten in totaal drie personen licht tot iets zwaarder gewond maar van levensgevaar was daar zeker geen sprake. Het parket heeft een deskundige aangesteld. De rijbaan was uren versperd voor alle verkeer.