Boël verkoopt villa voor 3 miljoen euro

Het huis van Delphine Boël in Ukkel staat te koop. De buitenechtelijke dochter van koning Albert wil af van haar woning met negen slaapkamers en zes badkamers.

Het gaat eigenlijk om twee woningen, maar ze vormen één geheel en worden samen te koop gezet bij een gerenommeerd vastgoedagentschap in Brussel. Aan de ene kant woont Delphine met haar man en twee kinderen. In het andere pand woont haar moeder Sybille de Selys Longchamps. De twee woningen kunnen wel samengevoegd worden tot één woning.  De vraagprijs voor het gebouw bedraagt 2.985.000 euro. Daarvoor heb je wel 650 m2 bewoonbare oppervlakte met negen slaapkamers, zes badkamers en twee garages met plaats voor vier auto's.

Boël sprak eerder al van mogelijke plannen om terug in Londen te gaan wonen en haar moeder zou graag definitief verhuizen naar haar landgoed in Zuid-Frankrijk. Gisteren werd hier en daar ook geopperd dat Delphine zelf in geldproblemen zou zitten. Maar daar is niets van aan, laat haar partner Jim O'Hare via hun advocaat weten.