Dader vluchtmisdrijf meldt zich bij politie

De bestuurder die afgelopen nacht een dodelijk ongeval veroorzaakte in Sint-Jans-Molenbeek en daarna vluchtmisdrijf pleegde, heeft zich gemeld bij de politie. Het gaat om een vrouw van 26. Bij het ongeval kwam een koppel om het leven.

De vrouw had ook haar kind van vijf meegebracht naar de politie. Hij is ongedeerd, maar het parket wil dat het wordt onderzocht door een dokter. Waarom de vrouw vluchtmisdrijf heeft gepleegd, is nog niet bekend. Ze wordt op dit moment ondervraagd.

Naast haar kind, zat ook haar ex-vriend in de auto. De vrouw zegt dat hij niet is meegekomen naar de politie, omdat hij lag te slapen. Hij wordt later vandaag nog opgepakt en zal worden verhoord. Een onderzoeksrechter beslist vervolgens wat er met hen zal gebeuren.

De vrouw reed afgelopen nacht met haar BMW door het rood licht en ramde een Opel Astra. Daarin zat een koppel. Zij waren onderweg naar het ziekenhuis, waar het vrouwelijke slachtoffer werkt. De vrouw stierf ter plaatse, haar man overleed onderweg naar het ziekenhuis. 

Bekijk ook: