Nog meer plaats om samen te blokken

Tijdens de komende blok- en examenperiode zorgt de KU Leuven zoals steeds voor extra studieplaatsen waar men in groep kan studeren. Samen studeren inspireert en motiveert immers heel wat studenten. Tijdens de kerstvakantie wordt het aantal plaatsen in vergelijking met vorig jaar zelfs verdubbeld tot 1.350. Van 5 tot en met 30 januari zijn 3.800 werkplekken beschikbaar.

Tijdens de kerstvakantie van 26 tot en met 31 december kunnen de studenten terecht in Leercentrum AGORA, Campusbibliotheek Arenberg en de Bibliotheek Economie. Op 2 januari is enkel AGORA geopend. Agora is behalve op 31 december (sluitingsuur om 19 uur) en 1 januari (helemaal gesloten) tot eind januari dagdagelijks open van 8 uur 's morgens tot middernacht.

Van 5 tot en met 30 januari stellen de meeste universiteitsbibliotheken van maandag tot en met donderdag tot 22 uur hun deuren open voor blokkende studenten en op vrijdag is dat tot 19 of 24 uur het geval. In het weekend hebben naast Agora enkel drie bibliotheken studieplaatsen. Ook het studentenrestaurant Alma II stelt bepaalde uren van de dag plaatsen beschikbaar voor de blokkende student.

Geïnteresseerde studenten vinden meer informatie op blokkeninleuven.be