Arts neergestoken in Vorst

Video: Video: Arts neergestoken in Vorst
Video: Arts neergestoken in Vorst
Uw video is aan het laden...

In de Brusselse gemeente Vorst is vanochtend een arts neergestoken. Dat bevestigt de lokale politie Brussel-Zuid (Anderlecht/Sint-Gillis/Vorst). Het 60-jarige slachtoffer is in kritieke toestand naar het ziekenhuis gebracht. De dader van de steekpartij, een 38-jarige man, kon kort na de feiten opgepakt worden. Over zijn motief is nog niets bekend.

De steekpartij vond kort na 8 uur plaats op de Wielemans-Ceuppenslaan in Vorst. Rond dat tijdstip werd aangebeld bij de praktijk van de 60-jarige arts. Die deed zelf de deur open en werd meteen neergestoken door de man die aangebeld had. De arts is door de steekpartij zwaargewond geraakt en werd in kritieke toestand overgebracht naar het ziekenhuis.

De dader ging er meteen vandoor, maar de familie van de arts kon een politiepatrouille roepen die toevallig voorbijreed. De agenten konden de aanvaller inrekenen. Die was lichtgewond en werd eerst naar het ziekenhuis gebracht voor verzorging. Nadien brachten de agenten hem over naar het commissariaat, waar hij op dit moment ondervraagd wordt.

Foto: Google Streetview

Programma's