Trein stil nadat man "Abdeslam herkende"

Video: Video: Trein stil nadat man “Abdeslam herkende”
Video: Trein stil nadat man “Abdeslam herkende”
Uw video is aan het laden...

De politie heeft maandagmiddag in Bokrijk een trein stilgelegd omdat een treinreiziger dacht dat hij terreurverdachte Salah Abdeslam had gezien. Een grondige doorzoeking door verschillende politieploegen leverde echter niets op. Dat meldt de politie MidLim.

Een treinreiziger meende maandagnamiddag dat hij nabij het station en op het perron in Genk Abdeslam had gezien. De persoon verwittigde de politie waarna de lokale politie onmiddellijk met meerdere ploegen ter plaatse ging. Aan het station trof de politie niemand aan die aan de beschrijving voldeed.

Op dat moment reed net een trein richting Hasselt voorbij die in Bokrijk tot stilstand werd gebracht werd. De politie dacht dat de vermeende terreurverdachte mogelijk op die trein zat. Een grondige doorzoeking door leverde echter niets op.

Abdeslam is de meest gezochte man in Europa. De 26-jarige Fransman uit Molenbeek wordt geacht mee verantwoordelijk te zijn voor de aanslagen in Parijs. Hij wordt omschreven als zeer gevaarlijk en gewapend.

Programma's